Orvostechnikai Szövetség

Kiemelt hírek

Váratlan hír érkezett a magyar kórházakból

Szeptember 30-án 41,6 milliárd forinttal tartoztak a költségvetési intézményként gazdálkodó magyar kórházak a beszállítóknak a Magyar Államkincstár friss adatai szerint. A szeptemberi növekedés "mindössze" félmilliárd forint az idei, 4-5 milliárdos havi átlag tizede.
További részletek

Kész az összefogásra a magyarországi orvostechnikai szektor

Javaslatcsomag a korszerű egészségügyi rendszerért és a versenyképes egészségiparért
További részletek

Bejelentkezés

Eseménynaptár

Forrás: Napi.hu

2015. december 1., (kedd) 9:00

Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Budapest-Margitsziget

 

Folyamatosan újratermelődő kórházi adósságállomány, orvoshiány, nem csökkenő elvándorlási kedv, mind nehezebben tartható betegellátási színvonal, a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök akadozó befogadása a támogatásba – megannyi kihívás az egészségügyben vagy az egészségügyért dolgozók, beszállítók, szakpolitikusok számára. Régóta nem az a kérdés, vajon hozzá kell-e nyúlni az ellátórendszerhez, hogy össze ne omoljon, hiszen szinte minden szinten fejlesztésre szorul, hanem az a dilemma, hogy mindezt miként lehet fenntartható módon véghez vinni.

A Napi.hu 2015-ös, sorrendben 8. egészségügyi konferenciája a fenntartható fejlesztés kérdéskörét veszi górcső alá. Rendezvényünkön a közszféra, a szakpolitika és az egészségügy szereplőinek véleményét állítjuk szembe, ütköztetjük egymással a gyógyszerellátás, a gyógyszergyártás, a gyógyszerek és a gyógyászati segédeszközök támogatása, illetve az intézményrendszer működtetése szempontjából.