Orvostechnikai Szövetség

Kiemelt hírek

Kezd nagyon fájni a segédeszközhiány, ezer kellék támogatotti áron már nem is kapható

A gyógyászati segédeszközt árusító boltok több mint egyötöde bezárt.
További részletek

Válságtanácskozást hívtak össze a kórházi beszállítók

Április végén újabb 12,3 milliárd forinttal nőtt a kórházak adóssága egy hónap alatt, derül ki a Magyar Államkincstár adataiból. Rásky László, az eszközbeszállítók érdekképviselője a Napi.hu-nak elmondta: évközi beavatkozásra van szükség, mert a cégek a határaikat feszegetik.
További részletek

Bejelentkezés

Eseménynaptár

Forrás: weborvos.hu, 2022. július 18.
A szabolcs megyei kórházcsoport főigazgatója az országos kórház-főigazgató helyettese lesz.
 
 

Július 15-i hatállyal országos kórházfőigazgató-helyettessé nevezte ki dr. Szondi Zitát Orbán Viktor – derül ki a Magyar Közlöny 117. számából. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatóját Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató javasolta a poszt betöltésére.

Az új főigazgató-helyettes 2021 január óta vezette az öt városban, hat telephelyen működő Szabolcs megyei kórházcsoportot, ahol korábban orvosigazgató, főigazgató-helyettes volt.

Intézményirányítási, változásmenedzsmenti és folyamatszervezési tapasztalatai, határozott és következetes döntései, a gyógyító munka és az egészségfejlesztés iránti elkötelezettsége révén és rendkívüli aktivitással végzett munkájával vívta ki a munkatársak elismerését, írja róla a szabolcsihir.hu portál.