Orvostechnikai Szövetség

Kiemelt hírek

Ellátási problémákat okoz a járvány

A gyógyászati segédeszközöket használók ellátási problémákat tapasztalhatnak az üzletekben – mondta a VG-nek Margitai Barnabás, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség elnöke.
További részletek

Egy lehetséges magyarázat a megmagyarázhatatlannak tűnő kórházi adatokra

Augusztusban közel 19 milliárd forinttal - 46 milliárdról 27,4 milliárdra - csökkent a magyar állami kórházak adóssága a Magyar Államkincstár (MÁK) friss adatai szerint. A beszállítókat képviselő szakmai szövetség tagvállalatai ugyanakkor nem érzékelték, hogy a kórházak fizetni kezdték volna a lejárt számlákat. A jelenség hivatalos indoklására egyelőre várnunk kell, egészségügyet ismerő forrásaink azonban szolgáltak egyfajta magyarázattal.
További részletek

Bejelentkezés

Eseménynaptár

Forrás: Weborvos.hu, 2015. augusztus 24.

A korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik.

 

A budai MOM Parkban jött létre a Révész Csoport legújabb beruházása, a MOM Park Medical Center. A járó- és fekvőbeteg-ellátást egyaránt nyújtó egészségügyi szolgáltató központot több cég felvásárlásával hozták létre több száz millió forintos beruházás eredményeként - áll a csoport hétfői közleményében.

Az új magánklinika a népszerű bevásárlóközpont harmadik emeletén 1000 négyzetméteres területen kezdte meg működését. A nemcsak egynapos sebészeti ellátásokra alkalmas, korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik. A dr. Filiczky István orvos-igazgató irányítása alatt működő szakmai csapat célja, hogy megfizethető áron nyújtson magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást a MOM Parkban - áll a közleményben.

Székely Zsolt, a Révész Csoport vezérigazgatója szerint egyre nő az igény a magas színvonalon működő magánegészségügyi szolgáltatások iránt. A most létrejött új központban dolgozó orvosok szakterületük kiváló és elismert képviselői, s ez a korszerű orvostechnikai berendezésekkel együtt garantálja a szolgáltatások magas színvonalát.

A Révész Holding Zrt. a fő tevékenységnek számító szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások mellett ingatlanfejlesztéssel és –üzemeltetéssel is foglalkozik. A budapesti székhelyű cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forint, adózás utáni eredménye pedig 1,5 milliárd forint volt.