Orvostechnikai Szövetség

Kiemelt hírek

Pénzügyminisztérium: Önellátó lesz Magyarország az egészségügyi védőfelszerelésekben is

A magyar kormány ötvenmilliárd forintos kerettel támogatási programot indít az egészségügyi gyártókapacitások fejlesztésére – jelentette be Varga Mihály a közösségi oldalára feltöltött videóban.
További részletek

Az Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége (OCSZ), Ortopédikusok Magyarországi Ipartestülete (OMI) és ORTETIKA, PROTETIKA, REHABILITÁCIÓ SZÖVETSÉG (OPRA) szövetségek közös sajtóközleménye

Korábban a sajtóban bemutattuk, hogy 10 éve változatlan az ortopédiai cipők ára, amely az évi közel 140.000 ortopéd cipőt rendelő beteg ellátását és a gyártást végző a közel 100 magyar kkv és a háttéripar létét veszélyezteti.
További részletek

Bejelentkezés

Eseménynaptár

Forrás: Weborvos.hu, 2015. augusztus 24.

A korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik.

 

A budai MOM Parkban jött létre a Révész Csoport legújabb beruházása, a MOM Park Medical Center. A járó- és fekvőbeteg-ellátást egyaránt nyújtó egészségügyi szolgáltató központot több cég felvásárlásával hozták létre több száz millió forintos beruházás eredményeként - áll a csoport hétfői közleményében.

Az új magánklinika a népszerű bevásárlóközpont harmadik emeletén 1000 négyzetméteres területen kezdte meg működését. A nemcsak egynapos sebészeti ellátásokra alkalmas, korszerű műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban 30 fős orvoscsoport dolgozik. A dr. Filiczky István orvos-igazgató irányítása alatt működő szakmai csapat célja, hogy megfizethető áron nyújtson magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást a MOM Parkban - áll a közleményben.

Székely Zsolt, a Révész Csoport vezérigazgatója szerint egyre nő az igény a magas színvonalon működő magánegészségügyi szolgáltatások iránt. A most létrejött új központban dolgozó orvosok szakterületük kiváló és elismert képviselői, s ez a korszerű orvostechnikai berendezésekkel együtt garantálja a szolgáltatások magas színvonalát.

A Révész Holding Zrt. a fő tevékenységnek számító szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások mellett ingatlanfejlesztéssel és –üzemeltetéssel is foglalkozik. A budapesti székhelyű cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forint, adózás utáni eredménye pedig 1,5 milliárd forint volt.