Orvostechnikai Szövetség

Kiemelt hírek

2018 az orvostechnikai ipar szemszögéből

Bár a 2018. évben nem kerültünk lényegesen közelebb az orvostechnikai ágazat gondjainak orvoslásához, kormányzati reakciók alapján látható, hogy a problémák egy részét a politika azonosította, és reményeink szerint a megoldásokhoz szükséges központi döntések is mihamarabb megszületnek.
További részletek

Kórházigazgatókat rúgna ki a kormány a brutális adósság miatt

Megkeresi a kormány annak a felelősét, hogy ki vagy mi okozza évről évre a kórházak adósságát. Ez lehet a kórházigató, de strukturális hiba is.
További részletek

Bejelentkezés

Eseménynaptár

A Magyar Kórházszövetség idei kongresszusa 2019. április 10-12. között kerül megrendezésre.

Az előadásokon hallhatnak az ágazatot érintő bértámogatások, béremelések hatásairól, adósságkonszolidációról, emellett a közbeszerzési anomáliákról, szakdolgozói képzésekről, informatikai és technológiai újdonságokról, az EESZT több hónapos tapasztalatairól, de napirendre kerülnek a klinikai gyógyszerészet aktualitásai, valamint a vaklicit, és a várólista-csökkentés eredményei. 
 

A kiemelt rendezvény különleges programokat is tartogat: lesznek jubileumi előadások a Szövetség múltjáról és jelenéről, majd pedig sor kerül a díjkiosztó gálára, amelyen a kórházi élet jeles képviselőinek munkáját ismerik el.


Helyszín: Eger, Hotel Eger&Park

Időpont: 2019. április 10-12.